Offshore kommunikation


 

Kommunikations systemer i olie og gas sektoren.

I de hårde miljøer som findes på en olie og gas produktions platform i Nordsøen, eller på en Offshore boreplatform, kræver det at udstyret fungerer under alle tænkelige forhold. Kommunikation i disse omgivelser er nødvendighed for at kunne gennemføre dagens arbejde, og hvis der skulle opstå situationer i nød.

Kommunikation og overvågning.

Systemerne offshore er komplekse og kommunikerer med hinanden digitalt, og meget foregår automatisk uden nogle former for bruger handling. Overvågning af kritiske systemer og maskiner sker automatisk vha. digitale protokoller i et komplekst netværk.

Integrerede løsninger.

Med mere end 30 års erfaring med arbejde i marine og offshore branchen, har Furuno Danmark - MobCom stor erfaring i at skræddersy special løsninger indenfor kommunikation og overvågning. Vi har leveret digitale kommunikations løsninger med integreret alarm overvågning både på danske og udenlandske offshore installationer.

Vi har erfaring med følgende integrerede løsninger:

  • TETRA / DMR digitale radio kommunikations systemer
  • TETRA / DMR Dispatcher og person sporings systemer
  • Alarm overvågnings systemer med integration til digitale radio systemer
  • Gateway kommunikation mellem analoge og digitale radio systemer
  • Fjern kontrol og overvågning af analoge og digitale radiosystemer
  • Forbindelse til satellit og interne telefonsystemer

 Mere information.

Ønskes der mere information om vores produkter og services, kontakt venligst Furuno Danmark - Mobcom på følgende email adresse Mobcom@remove-this.furuno.dk eller esbjerg@remove-this.furuno.dk, eller telefon +45 75 13 22 66.